w2b

O NAMA

O nama

U cilju realizacije svake ideje i želje našeg klijenta oslanjamo se na stečena znanja, iskustva i trud koji ulažemo da svako vjenčanje za mladence bude uistinu njihov dan iz snova.

U širokom spektru boja, plejadi okusa, raznovrsnih oblika, spajanju nespojivog, u vrijeme kada se granice ruše i sve postaje dostupno koliko sami želimo, nerijetko se događa da nas izobilje sasvim spontano odvede u beskrajna lutanja.

Pronaći svoj vlastiti autentični put, na raskršću bezbrojnih mogućnosti nemoguće je postići bez nadahnuća, konstantnog proispitivanja samoga sebe, istraživanja, eksperimentiranja.

U potrazi za vlastitim izričajem odmaknule smo se od standardiziranih obrazaca i krenule u potragu za inspiracijom. Mi smo je uspjele pronaći, a želimo je ponuditi i svima ostalima.

Nadahnuće s lakoćom pronalazimo u svakodnevici, jednoj običnoj fotografiji, savjetu, priči iz divljine… uzimajući u obzir, kako je svaka ljepota relativna, a pritom podržavajući važnost inspiracije i različitosti. S tendencijom da u umjetnosti ne postoji neprihvatljivo upuštamo se u avanture, a pritom nikad ne prestajemo istraživati svijet oko sebe.

U cilju realizacije svake ideje i želje našeg klijenta oslanjamo se na suradnju sa pomno odabranim inozemnim stručnjacima koji su prepoznati kako od strane struke tako i od šire javnosti.

Wedding2Book from MihociStudios.com & EnaPhotoArt on Vimeo.

w2b Kontaktirajte nas
wedding2book vjenčanja rijeka