Zanimljivosti

Vjenčanje uz more

Ukoliko ste za svoje vjenčanje odabrali lokaciju koja je u blizini mora, na plaži, jedrenjaku ili nekom Yacht Clubu tada ste si ujedno olakšali i pitanje teme vjenčanja. Uz napomenu, kako je more idealna kulisa i za brojne druge varijante.

NASTAVI ČITATI

Najčitanije


Biti djeveruša!

U našoj kulturi vjenčanja gotovo svi znaju koja je uloga kume ili kuma.

Djevojačka na plaži

Zaboravite stripere, samo ponesite kremu za sunčanje, ručnik, kupaći kostim i svoje najbolje ženske prijateljice.

Pozivnice ili e-mail?

Potpuno je logično da organizacija svadbene večere podrazumijeva i sam čin pozivanja uzvanika. Najvažnije od svega je organizaciju započeti na vrijeme kako bi se izbjegla nepotrebna količina stresa, ali isto tako sve osobe koje želite da prisustvuju vašem velikom danu morate pozvati na vrijeme.

Uradi sam za svoje vjenčanje

Za izraditi svijećnjak po vlastitoj želji (uz uvjet da su razumne i izvedive) trebate savladati samo par jednostavnih vještina i trikova koje ne uključuju neprikosnoveni talent.

Baloni

Baloni su nezaobilazni detalj svake rođendanske proslave ili zabave prema tome zašto ne bi bili sastavni dio dekoracije svadbene svečanosti?

Oh, divnih li lampica!

Blagdansko raspoloženje je iza nas, ugasile su se božićne lampice, jelke sada možete pronaći samo u šumi neokićene, jedine poklone koje eventualno očekujete su oni rođendanski sve do novog Božića.

Kutak za djecu na vjenčanju

Pozvali ste rodbinu i prijatelje na vjenčanje, uglavnom su punoljetni ali neki od tih uzvanika stižu u “paketu” sa djecom. Naravno da su i djeca dobrodošli gosti, ali bitno je za njih osigurati zabavu i razonodu kako im ne bi dojadila proslava u kojoj uživaju odrasli.

Vjenčanje na skijalištu

Pripreme za skijanje, odabir skijališta i usuglašavanje sa ostatkom ekipe najčešće počinje puno prije početka zime.

Prosidba na Božić

Božić je blagdan koji se provodi u krugu obitelji, nije toliko važno čije obitelji već da su svi na okupu. Delicije na stolu i dekoracije na svakom uglu kuće odišu svečanim raspoloženjem.

Božićno drvce ili….?

U ovo predblagdansko vrijeme u tijeku su pripreme i organizacija za dekoraciju doma, nabavu božićnog drvca, kupnja poklona najmilijima…

Poljubac ispod imele

Pravilo koje možemo nazvati zlatnim jest ono kada sa voljenom osobom šećete u blagdansko vrijeme i naiđete na imelu jednostavno se morate poljubiti.

Cimet

Mirisi nas vraćaju u trenutke, posjećaju na neka davna vremena ili događaje. Mirisi koji obilježavaju hladne zimske dane su najčešće oni koje osjetimo dok upijamo šalicu vrućeg čaja ili dok se sarma hladi na tanjuru.

Bakino vjenčanje

Zavirite u bakin ormar i sigurno ćete pronaći nešto za sebe, nešto s čime se možete pohvaliti da ste u trendu.

Zimske svadbene torte

Vjenčanje u hladnim zimskim danima itekako može biti romantično i toplo. Snježni pokrivač idealna je scenografija i dekoracija te se s lakoćom uklapa u bilo koju tematiku koju ste odabrali za svoje vjenčanje.

Kućni ljubimci na vjenčanju

Kućni ljubimci su sastavni dio vaše obitelj, a ukoliko nisu navedeni kao gosti u pozivnici to ne znači da moraju ostati čuvati kuću.

Dani hrvatskog turizma 2017

Tradicionalna manifestacija Dani hrvatskog turizma koja se održavala na Malom Lošinju ove je godine okupila više od 1.300 sudionika, mahom turističkih djelatnika i djelatnika iz pratećih industrija koji su sudjelovali na nizu tematskih predavanja, radionica i okruglih stolova.

wedding2book vjenčanja rijeka