Moda

Najčitanije


Torbice za mladenku

Često puta opterećeni vjenčanicom zaboravljamo na detalje koji su itekako važni i spašavaju određene trenutke.

A na ruci…rukavica

Kapa, šal i rukavice nezaobilazni su zimski modni dodaci koji nam hladnoću barem malo čine podnošljivom. Ukoliko ste baš vi mladenka koja je svoje sudbonosno da odlučila izreći u zimske dane razmislite o ovim toplim pomagalima unatoč svečanom izdanju.

Koji kaput odabrati na vjenčanicu?

Sve je spremno za vjenčanje, mladoženjino odijelo, mladenkina vjenčanica, dekoracije su odabrane, a sada još samo predstoji odabir kaputa ili makar nečeg toplog da se ne smrznete onako polugoli.

Crvena i zelena

Ukoliko biste imali radni zadatak da obojate božićne blagdane sa samo dvije boje koje biste odabrali? Nekako ne sumnjamo da bi to bile crvena i zelena. Jeste li se ikada zapitala zašto su baš te dvije boje simbol Božića?

Baršunaste haljine

Svi koji vjerno prate modne trendove dobro znaju kako je baršun apsolutni must have i ove zime.

Vjenčanice dugih rukava

Unatoč tome što ste zimogrozni odlučili ste da vaše vjenčanje bude u najhladnijem godišnjem dobu.

Zakoračite toplim korakom na vlastito vjenčanje

Zakazali ste datum vjenčanja, odradili sve potrebne radnje i rezervacije, pronašli ste vjenčanicu koja vam savršeno odgovara, sve je baš kako treba biti, zima je vaše najdraže godišnje doba i veselite se nadolazećem velikom danu.

Ne odustajte olako od revera!

Revere dobivaju uzvanici koji prisustvuju vjenčanju uključujući i mladence. Na taj način obilježava se zajednička podrška i slavlje za novopečeni bračni par.

Ljubičasta poput lavande

Ljubičasta je jedna od vaših omiljenih boja i želite da na vašem vjenčanju dominira upravo ta boja? A jeste li znali da je u osnovi ljubičasta mješavina crvene boje koja simbolizira nagon i plave koja simbolizira umne sposobnosti?

Knjige su uvijek IN!

Knjige su vječita inspiracija, one nam bude maštu, odvode nas na mjesta i situacije o kojima samo sanjamo, a čitajući ih proživljavamo.

Kako odabrati vjenčanicu?

Zaručili ste se i sada krećete u potragu za idealnom vjenčanicom? Potraga nije nimalo lak zadatak neovisno o tome imate li viziju vaše vjenčanice ili krećete u isprobavanje bez ikakve ideje.

wedding2book vjenčanja rijeka