Moda

Najčitanije


Vjenčanje u trapericama

Poznajete li osobu koja u ormaru nema traperice? U kratkom istraživanju došli smo do zaključka da su takvi pojedinci iznimno rijetki. O popularnosti jeansa bespredmetno je raspravljati jer je prisutan u gotovo svakoj modnoj kolekciji već godinama.

Torbice za mladenku

Često puta opterećeni vjenčanicom zaboravljamo na detalje koji su itekako važni i spašavaju određene trenutke.

A na ruci…rukavica

Kapa, šal i rukavice nezaobilazni su zimski modni dodaci koji nam hladnoću barem malo čine podnošljivom. Ukoliko ste baš vi mladenka koja je svoje sudbonosno da odlučila izreći u zimske dane razmislite o ovim toplim pomagalima unatoč svečanom izdanju.

Koji kaput odabrati na vjenčanicu?

Sve je spremno za vjenčanje, mladoženjino odijelo, mladenkina vjenčanica, dekoracije su odabrane, a sada još samo predstoji odabir kaputa ili makar nečeg toplog da se ne smrznete onako polugoli.

Crna vjenčanica? Zašto ne?

Dojadile su vam priče o značenjima svakojakih detalja na dan vjenčanja, praznovjerja o tome što je potrebno činiti, a što ne.

Crvena i zelena

Ukoliko biste imali radni zadatak da obojate božićne blagdane sa samo dvije boje koje biste odabrali? Nekako ne sumnjamo da bi to bile crvena i zelena. Jeste li se ikada zapitala zašto su baš te dvije boje simbol Božića?

Recite DA u najdražem puloveru!

Vani pada snijeg, zima je i hladnoća dopire sa svih strana, vi odmarate uz šalicu vrućeg čaja, toplo vam je, obukli ste najdraži pulover koji ste dobili na poklon od njega.

Baršunaste haljine

Svi koji vjerno prate modne trendove dobro znaju kako je baršun apsolutni must have i ove zime.

Vjenčanice dugih rukava

Unatoč tome što ste zimogrozni odlučili ste da vaše vjenčanje bude u najhladnijem godišnjem dobu.

Plus size vjenčanice

Nismo sve pripadnice ljepšeg spola poput manekenki koje nas napadaju svojim mršavim tjelesima iz modnih časopisa, kataloga, novina i ostalih tiskanih i ne tiskanih medija.

Zakoračite toplim korakom na vlastito vjenčanje

Zakazali ste datum vjenčanja, odradili sve potrebne radnje i rezervacije, pronašli ste vjenčanicu koja vam savršeno odgovara, sve je baš kako treba biti, zima je vaše najdraže godišnje doba i veselite se nadolazećem velikom danu.

Kako urediti automobil?

Možda vam se čini apsurdno ali uređenje automobila za mladence, a po mogućnosti i za sve uzvanike izvrstan je način da u velikom stilu odjurite na rezerviranu proslavu.

Ne odustajte olako od revera!

Revere dobivaju uzvanici koji prisustvuju vjenčanju uključujući i mladence. Na taj način obilježava se zajednička podrška i slavlje za novopečeni bračni par.

Ljubičasta poput lavande

Ljubičasta je jedna od vaših omiljenih boja i želite da na vašem vjenčanju dominira upravo ta boja? A jeste li znali da je u osnovi ljubičasta mješavina crvene boje koja simbolizira nagon i plave koja simbolizira umne sposobnosti?

Knjige su uvijek IN!

Knjige su vječita inspiracija, one nam bude maštu, odvode nas na mjesta i situacije o kojima samo sanjamo, a čitajući ih proživljavamo.

Kako odabrati vjenčanicu?

Zaručili ste se i sada krećete u potragu za idealnom vjenčanicom? Potraga nije nimalo lak zadatak neovisno o tome imate li viziju vaše vjenčanice ili krećete u isprobavanje bez ikakve ideje.

wedding2book vjenčanja rijeka