_

Nedaleko Novog vinodolskog, nalazi se uvala Muroskva koja je postala nezaobilazno mjesto nautičara prvenstveno zbog novouređene Mitan marine. Svrha marine je primarno prihvat jahti, brodica i luksuznih plovila, ali zbog svog arhitektonski i dizajnerski upečatljivog izgleda vrlo često postaje luka opuštanja svakog posjetitelja. Unutar modernistički uređene marine nalaze se dva ugostiteljska objekta od kojih je jedan smješten u prostor nalik komandnom mostu nekog velikog putničkog broda.

w2b

w2b

Mitan marina svojim glamurom nameće se kao savršeno mjesto za izreći sudbonosno DA. Jahte vezane u marini predstavljaju savršenu kulisu za bilo kakvu morsku ljubavnu priču, a ona malo udaljenija pozadina obuhvaća samo plavetnilo mora i obrise otoka Krka.

w2b

w2b

w2b

U marini je na nekoliko različitih lokacija moguće realizirati ceremoniju sklapanja građanskog braka nakon čega je velika vjerovatnost da će se mladenci odlučiti na slavlje i svadbenu večeru u restoranu same marine. Zanimljiva gastronomska ponuda uz naglasak na autohtona jela zadovoljit će i najveće gurmane.

w2b

w2b

w2b

Kako bi olakšali svojim gostima boravak u Novom Vinodolskom, u kompleksu marine nalazi se nekoliko apartmanskog smještaja koji imaju privatan prilaz na more i sunčalište. Pojednostavljeno gledajući, dan vjenčanja izgledao bi ovako: obred vjenčanja, večera u restoranu, slavlje do zore i noćenje u apartmanu. Ali za razliku od tradicionalnog koncepta, sve na jednom mjestu, u Mitan marini sa najljepšim zalaskom sunca.