Kucnuo je dan a uskoro će i čas kada ćete izreći svoje sudbonosno uzimam.

Kucnuo je dan a uskoro će i čas kada ćete izreći svoje sudbonosno uzimam. Organizirali ste svoje vlastito vjenčanje, odradili sve što je bilo potrebno a od brige kako će sve u konačnici izgledati ne znate da li zapravo jedva čekate da sve prođe ili da krene radosna povorka i prepustite se zabavi.
 
Možda vam do sada i nije bilo zabavno zivkati daljnje rođake ili pak kalkulirati tko može sjediti za istim stolom, ali na dan vjenčanja najmanje što vam treba je proispitivati se da li ste dobro odlučili ili pak nešto zaboravili. Najvažniji trebate biti sami sebi, ipak je to samo vaš dan i vi imate glavnu ulogu.
 
Ne znate hoće li dekoracija biti baš kakvu ste zamislili a brine vas i svježina cvijeća, da li će frizerka odraditi dogovoren posao, u koliko sati krenuti a da ne bude ni prerano ni prekasno… brojne su sumnje i pitanja u vašoj glavi. Sami ste odradili cijelu organizaciju i ako što pođe u pogrešnom smjeru vaša je odgovornost. To je pritisak koji svakako trebate izbjeći ili barem ublažiti na sam dan vjenčanja. Ukoliko niste angažirali Agenciju i odlučili ste se objeručke prihvatiti posla oko organizacije vjenčanja to ne znači da i trebate ostati u ulozi organizatora.
 
Zato, duboko udahnite i uskočie u svoje nove cipele. Danas se udajete ili ženite i ništa drugo nije važno osim dobre zabave i vašeg vlastitog osjećaja ljubavi. Ukoliko ste vi sretni i ljudi oko vas će biti. Ustanite pažljivo na desnu nogu, doručkujte dugo i u miru. Veselite se svemu što dolazi.
 
Jer na kraju dana, u one sitne jutarnje sate dok čobanac bude kružio po stolovima, rijetki će biti sitničavi. Zato jedini savjet koji trebate slijediti je da na dan vjenčanja vi ne morate raditi ništa. Apsolutno ništa. Morate se eventualno prepustiti rukama frizera, vizažista i dobroj zabavi.
 
Dragi mladenci, na dan vjenčanja nastojte ne radite ništa.