Za Teutu Mesaroš s pravom možemo reći da je naša najpoznatija hair stilistica, ali isto tako i uspiješna poslovna žena. Njezino iskustvo, umijeće i znanje o kosi svrstali su je u najpoželjnije hair stilistice svake žene. Posljedično, u snovima o savršenoj frizuri na dan vjenčanja glavnu ulogu igra Teuta i to je povjerenje koje dobiva od svake mladenke.

U ovim trenucima gotovo je nemoguće govoriti o sezoni vjenčanja, čini se da je neće ni biti. Kakva su Vaša razmišljanja po pitanju ovosezonskih vjenčanja? Predlažete li svojim klijenticama odgodu vjenčanja ili samo promjenu termina?

Viđenje sezone? Baš se nikako ne mogu usuditi prognozirati sezonu u ovom trenutku. Previše toga ovisi o nepredvidljivim faktorima. Ali kao veliki pozitivac vjerujem da na kraju uvijek sve bude upravo onako kao treba biti! Što se tiče odgađanja vjenčanja mislim da je o tome teško govoriti jer je to vrlo osobna stvar. Budući da su trenutno na snazi mjere Stožera civilne zaštite koje dopuštaju vjenčanje samo doslovce  s kumovima i osobom koja drži ceremoniju. Koliko sam čitala, puno se vjenčanja otkazuje, s obzirom na ovakve restrikcije okupljanja, pa mladenci čekaju sretnija vremena kada će pored sebe imati baš sve drage osobe koje žele pozvati. Nekome je možda ovo baš dobro došlo jer nisu ni htjeli veliko vjenčanje, dok je netko uložio jako puno vremena u organizaciju… tako da, svaka odluka je potpuno na mjestu.

Na koji način riješavate logistiku po pitanju promjene termina odnosno eventualnih preklapanja? Da li Vam je zahtjevna reorganizacija posla koja je neizbježna uslijed pandemije?

Mi se maksimalno trudimo izlaziti klijentima u susret kada god je potrebna promjena termina, a pogotovo kada su u pitanju ovako drastične mjere i odluke. Prolongiranje vlastitog vjenčanja uslijed pandemije, mladencima sigurno nije laka ili ugodna situacija – ovakav scenarij vjerojatno nitko nikad nije mogao zamisliti kada je krenuo s planiranjem vjenčanja. No, i to će proći. Ako pređemo preko neugodnosti situacije, ovo je možda najbolja prilika koju su mladenci mogli dobiti, da se posvete jedno drugome i da vjenčanje koje planiraju bude još bolje! S druge strane, nama nije veliki problem reorganizirati se, jer smo ipak veliki tim frizera. Neminovno će vjenčanja biti manje nego što se moglo planirati početkom godine na temelju prošlih sezona, ali nekako ne brinem za vjenčanja – sigurna sam da će se vikendi jako brzo napuniti jednom kada prođe ova izvanredna situacija.

I za kraj koji bi savjet uputili svim mladenkama čije je vjenčanje upitno ove godine?

Jedini savjet koji bi im dala jest da se bez obzira na sve što se događa, ako su i odustali od vjenčanja sada – ne odustaju od vjenčanja kakvog su zamislili.
Sad je vrijeme da se vole, poštuju i paze jedno na drugo, sad moraju ostati zdravi, oni i svi njihovi gosti! Brak neće pobjeći.

Photo: Instagram @teutamesaros; Aleksandar Selak, Sanja Jagatić, Vedran Peteh