Prilikom organizacije vjenčanja mladenci su često u potrazi za dodatnim sadržajem kako bi uzvanicima pružili ne samo izvrsni glazbeni i gastronomski doživljaj već i nešto više od toga.

Kao Agencija za organizaciju vjenčanja Wedding2book klijentima koji su izabrali lokacije uz more ili bazen, često nudimo dodatnu plesnu izvedbu u vodi. Djevojke koje sinkronizirano plešu u vodi uz glazbenu pozadinu učinit će svadbenu proslavu jedinstvenom.

Sa sinkroniziranim plivačicama iz riječkog kluba Primorje Aqua Maris ostvarujemo uspiješnu poslovnu suradnju, a nedavno snimljen spot za pjesmu A good actor svojom su izvedbom učinile još atraktivnijim.

Klub se već desetak godina može pohvaliti s izvedbom ljetnih i zimskih revija, a na bazenu su se već izvodili poznati mjuzikli kao što je Chicago, Briljantin, Mamma mia I brojni drugi. Prošle smo godine napravili pravi spektakl gdje smo zajedno sa Queen Real Tribute bendom izvodili hitove legendarnog benda Queen, a za iduću godinu spremamo parvo iznenađenje, istaknula je trenerica Marija Šavko.

Klub Primorje Aqua Maris ima stotinjak plivačica, a ukoliko epidemiološka situacija uzrokovana pandemijom bude dozvoljavala, priprema se završna revija kluba 9. srpnja na kojoj će se vidjeti marljiv rad djevojaka koje su trenirale i u karanteni.

Svi ljubitelji ovakvih izvedbi mogu pogledati njihove predstave na you tube kanalu Primorje sinkro.