Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević poznata su imena hrvatske glazbene scene. Ovaj umjetnički par Mr. Lee i Ivanesky iza sebe ima brojne nagrade i priznanja za stvaralaštvo, a prošle godine izdali su album Sailor koji je oduševio kako publiku tako i kritiku.

Na istoimenom albumu našla se i pjesma A good actor za koju se u produkciji agencije Wedding2book snimio video spot. Istarsko mjesto Buje točnije Village & Hotel San Canzian nametnuo se kao idealna lokacija za snimanje, a na setu su bili prisutni brojni dobavljači iz svijeta vjenčanja.

Mr. Lee i mladi perspektivni glumac Deni Sanković, za ovu priliku u ulozi mladoženje, nosili su Fidelio odjela iz riječkog Gentelmen´s Shopa, dok je u ulozi mladenke zablistala Petra Brajak u vjenčanici Envy rooma. Za make up pobrinula se riječka vizažistica Iva Berišić dok je za frizuru bila zadužena Karla Benić iz 4Look Academy. Za cvijetne aranžmane bila je odgovorna dizajnerica Maja Starek iz zagrebačke tvrtke Showroom design and events.

U ulozi art direktora našao se priznati slovenski umjetnik Saša Hess koji u radnom i pozitivnom ozračju na setu kreirao pravo malo remek djelo. S nestrpljenjem očekujemo gotovi uradak.