Uskoro će svjetlo dana ugledati novi spot za pjesmu A good actor. Riječ je o autorskoj pjesmi Damira Martinovića i Ivanke Mazurkijević. Kao što smo već i pisali spot je snimljen u produkciji Wedding2book, a art direktor bio je slovenski umjetnik Saša Hess.

U realizaciji spota važnu su ulogu imali dobavljači iz svijeta vjenčanja jer su se upravo njihovi proizvodi ili usluge nametnuli kao savršeno riješenje za priču koja prati pjesmu. Nježna, romantična, a s druge strane puna previranja samo su neki od epiteta koji se mogu pripisati ovom insceniranom vjenčanju.

Za cvjetne aranžmane na setu bila je zadužena dizajnerica Maja Starek iz zagrebačke tvrtke  showROOMdesignANDevents. Maju smo pitali na koji način bi opisala jedan od važnijih segmenata ovog video spota.

Stilizacijom seta i florističkog dijela želja je bila vizualno materijalizirati osjećaje žene koja je u previranju između dvije ljubavi. Melankolijom izbora koja se grubo sudara s društvenim ćudoređem i guranjem u izbor jednoga, kada se izbor i podjela na razini duše ne može napraviti. Floristički izražaj je neopterećen,  divlji .. ali opet strukturiran i melankoličan. Sudaranje stroge forme i izričaja s nekategoričnim, ne standardnim i pomaknutim. Sivilu i jednostavnosti grube pozadine suprotstavili smo se jakim koloritom, te strukturom cvjetova koji su parirali svojom predimenzioniranošću  i visinom. Osnova cvjetnog izražaja su božuri u kombinaciji s vrtnim ružama i suhom travom, kako bi se dodatno naglasila želja spojiti nespojivo u ženi punoj podijeljenih i nespojivih emocija i viđenja. Scenografski dio u svom blago opstruiranom dijelu seli se na bazen i simbolizira obrise starih sjećanja i navika uma  ženinim skokom u novu promjenu u kojoj napušta ideju drugog muškarca. Dio cvejtne scenografije stapa se s vodom bazena i briše posljednje obrise sjećanja, te ostavlja dojam utopije i napuštanja.

Za sada, ostajemo u iščekivanju do konačnog izlaska spota i njegovih djelova koji će se koristiti u promotivne svrhe.