Idilična slika vjenčanja na plaži često nas odvodi na daleka putovanja ili obalu. Fotografije zalaska sunca ili šetnje po plaži ostavljaju neizbrisiv trag našeg pamćenja.

U potrazi za savršenom lokacijom, pronašli smo jedno idilično mjesto točnije zdanje koje su vlasnici uredili s puno ljubavi, pažnje i stila, svaki detalj ima smisao i mjesto, stoga ne čudi da su unatoč pandemiji u stalnom kontaktu sa svojim gostima koji se iz sezonu u sezonu vraćaju u malo mjesto nedaleko Makarske.

Villa iz koje se pogled prostire na Brač, Pelješac i Hvar, s lakoćom će postati izbor mladenaca za intimne proslave vjenčanja. Sama ceremonija, bila ona službena ili simbolična u organizaciji Agencije za organizaciju vjenčanja Wedding2book, može se održati na terasi ville uz isti onaj zamišljeni filmski zalazak sunca.

Iako je kapacitet Vile što se tiče noćenja 6 osoba, lako se pronađe smještaj za uzvanike u okolici što znači da jedan dan vjenčanja donosi zabavu za duži period u okruženju dragih ljudi. Oni željni morske soli, moraju imati na umu da im je do mora potrebno svega 200 koraka.

Dolazak do ove prekrasne Ville nije problem ni za one koji putuju iz udaljenih mjesta jer je splitski aerodrom udaljen samo 40 kilometara.

Oni zaručeni sada mogu započeti planiranje svojeg romantičnog vjenčanja u jedinstvenom okruženju.