Ukoliko ste uočili mladoženju u nekoj blago rečeno nespojivoj kombinaciji kako se lagano savija u ritmu muzike iščekujući svoju buduću suprugu, nikako se nemojte zgražati.

Ukoliko ste uočili mladoženju u nekoj blago rečeno nespojivoj kombinaciji kako se lagano savija u ritmu muzike iščekujući svoju buduću suprugu, nikako se nemojte zgražati. Već je dovoljno ispolirana definicija kako je bitan stil i stav kojim će nastupiti pojedinac u nekoj odjevnoj kombinaciji. O odjelu koje čini ili pak ne čini čovjeka vječne su polemike i rasprave zato neovisno kojoj skupini istomišljenika pripadate vrijeme je, prvenstveno kad je riječ o svadbenoj ceremoniji, da odstupite i oslobodite se svih dosadašnjih uvjerenja do neke druge prigode. Ne samo u vjenčanjima, trendovi se neprestalno mijenjaju i to brzinom munja u olujno veče.
 
Današnji trendovi oslobađaju svaku ludost prihvaćajući je kao razumnu i logičnu prezentaciju vlastitog poimanja lijepoga. Klasično uređen stol, profinjeni ubrusi i izglancan beštek pripremljen za  ukusnu večeru čiji su meni birali mladenci u nadi da će baš klasika zadovoljiti svačija očekivanja samo su jedan od mogućih scenarija vjenčanja na koje ste pozvani. Svi drugi scenariji u današnje vrijeme su itekako dobrodošli, pa tako možda nove i ulaštene cipele zaprljate u nekom blatu dok pjevate Danas majko ženiš svoga sina i čekate meso s roštilja.
 
Možda budete upravo vi te sreće pa zaplešete nekom potpuno drugačijom pozornicom slaveći najljepši dan u životima vaših prijatelja ili nekog člana obitelji. Umjesto dobro poznatih konfeta koje su  u znak zahvalnosti zbog prisustva na vjenčanju uručene svatu, a svat ih je odložio u antikvitetni regal gdje stoje nejestive nakon 30 godina, sada već možete očekivati potpuno drugačiji znak pažnje. Kakav? Od kemijske olovke do ručno rađene keramičke posude, sve je prihvatljivo. Bitan je  motiv.